Успјешно окончан пројекат „Јавно-приватно партнерство у БиХ“

23.30.2017

Како би се у БиХ успоставио функционалан систем јавно-приватног партнерства, усклађен са ЕУ стандардима и најбољим европским праксама, Уред координатора за реформу јавне управе је прошле године покренуо пројекат Јавно-приватно партнерство у БИХ чији су главни корисници владе Федерације БиХ, Републике Српске и Дистрикта Брчко. Основни циљ пројекта је анализа свих законских рјешења, хармонизација постојећих и креирање одговарајућих законских рјешења на нивоу ФБиХ и БиХ.

Тим поводом је данас у Сарајеву одржан округли сто радно-стручног карактера на којем је уприличена дискусија о уоченим суштинским проблемима и потешкоћама у имплементацији пројеката јавно-приватног партнерства у Босни и Херцеговини.

Сазнајте више

Одржане обуке о јавно-приватном партнерству у БиХ

14.00.2017

У склопу пројекта "Јавно-приватно партнерство у БиХ", Уред координатора за реформу јавне управе почео је са реализацијом серијала обука за јавне службенике и представнике приватног сектора у Босни и Херцеговини. Прве обуке су одржане у Бањалуци и  Бихаћу а током наредна три мјесеца ће исте бити одржане у свим већим градовима Босне и Херцеговине.

Сазнајте више

Јавно приватно партнерство је економија будућности

29.00.2017

Данас је у Бања Луци одржана прва прес конференција поводом представљања пројекта „Јавно-приватно партнерство у БИХ“. Пројекат Јавно-приватно партнерство је пројекат Уреда  координатора за реформу јавне управе и финансиран је средствима Фонда за реформу јавне управе.

Сазнајте више